Vaatteet

Myynnissä olevat tuotemerkit:

Andiata Brändi on tunnettu korkeasta laadusta ja hyvin istuvista malleista.Yritys on kokonaan suomalaisessa omistuksessa.Yritys on perustettu 1986.

Boomerang Tunnettu ruotsalainen muotibrändi,joka panostaa vahvasti luonnonmateriaaleihin ja käyttää myös kierrätyspuuvillaa.

Gant  on vuonna 1949 perustettu merkki  joka tarjoaa muodikkaita naisten vaatteita eurooppalaisella vaikutteella. Eleganttia ja ajatonta suunnittelua, jonka punaisena lankana toimivat laatu ja yksinkertaisuus

Philosophy Blues Original (PBO) on Tanskalainen vuonna 1994 perustettu perheyritys, joka tunnetaan korkeasta laadusta, yksilöllisyydestä ja erinomaisesta hinta-laatu suhteesta. Tarkkaan harkitut yksityiskohdat, hienostuneet materiaalit ja vastakohtien vetovoima takaavat tuotteille modernin ja yksilöllisen ulkonäön. Rohkeasti eri tyylejä yhdistelemällä muuntuvat tuotteet eri käyttötarkoituksiin, aina casual henkisistä asukokonaisuuksista- bisnekseen- ja juhlaan. PBO on modernin ja yksilöllisyyttä arvostavan naisen valinta.

Hemisphere  Cashmeren ylellisen pehmeät neuleet ja huivit vievät sydämen mennessään. Hemisphere Cashmeren perustaja Peter Lochmann on saanut oppinsa parhailta mm. Pradalta ja se näkyy hänen raikkaissa ja laadukkaissa tuotteissaan.  

Ritva Falla perustettiin vuonna 1979, jolloin yrityksen liikeideana oli tarjota suunnittelupalveluita muille vaatevalmistajille. Vuonna 2008 Ritva päätti suunnitella ja valmistuttaa omaa nimeään kantavan malliston, jonka kohderyhmä oli laatua arvostavat ja eettistä vastuuta tuntevat naiset. Ensimmäinen Ritva Falla -mallisto lanseerattiin markkinoille menestyksekkäästi 2009/10. Mallisto sopii hänelle, joka hakee mm. persoonallista ja aikaa kestävää tuotetta joko arki- tai juhlapukeutumiseen, sisä- tai ulkokäyttöön. Mitoitukseltaan mallisto on normaalia suomalaiselle

Inwear on perustettu vuonna 1969 Kööpenhaminaan. InWear on uteliaisuutta, luottamusta, kunnianhimoa ja optimismia osana modernia naisellisuutta. Brändi on tehty nykyaikaiselle kaupunkilaiselle naiselle, jolla on naisellinen, luottavainen ja hyvin pukeutunut tyyli. Tuotteet tarjoavat erinomaisen istuvuuden ja laadun. Mallistossa paljon kivoja arki-työ sekä juhlavaatteita.

Mac housut ovat hyvin istuvat, mukavat, sekä laadukkaat. Meiltä löydät kattavan valikoiman housuja.

Mos Mosh on suosittu tanskalainen naisten farkkumerkki, jonka mallistoista löytyvät täydellisesti istuvat farkut sekä muut naisten vaatteet. Mos Moshin tarina on alkanut korkealaatuisten farkkujen ja housujen valmistuksesta, mutta brändi laajeni nopeasti myös muiden naisten vaatteiden suunnitteluun. Housut ja farkut ovat kuitenkin edelleen brändin tärkein kulmakivi. Mos Mosh pyrkii tekemään brändistään ainutlaatuisen täydellisellä istuvuudella, pienillä ainutlaatuisilla piirteillä ja ennen kaikkea rakkaudella tekemäänsä työtä kohtaan.

Part Two on perustettu Kööpenhaminassa vuonna 1986. Tuotemerkki on ollut menestys alusta alkaen ja jatkaa edelleen vahvasti. Tuotemerkki sisältää korkealaatuisia, muodikkaita tuotteita, joihin on mukava pukeutua erilaisissa tilanteissa. Mallisto suunnitellaan ammattitaidolla, jossa korostuvat hyvä muotoilu, kauniit materiaalit ja hyvä istuvuus. Mitoitukseltaan mallisto on normaalia .Kivoja, rentoja vaatteita arkipukeutumiseen.

Sand Søren ja Lene Sandin 1981 perustama tanskalainen muotitalo on saavuttanut maailmanlaajuista tunnustusta tavastaan yhdistää skandinaavisia siluetteja ja eteläeurooppalaista charmia. 80-luvulla startannut brändi on kasvanut tunnistettavaan tyyliinsä luottaen nykyhetken kansainväliseksi muotibrändiksi. Sandin designia ajaa intohimo, luovuus ja innovointi. Vaatteiden hienot kankaat, räätälöidyt yksityiskohdat ja veistokselliset leikkaukset takaavat korkean laadun jokaisessa mallistossa ja tuotteessa. Naisten Sand-tyyliin kuuluu vuodenaikaan sopiva takki tai jakku, ilmava pusero ja housut tai linjakas mekko.